Continuo mikrocementni podovi na prirodnoj osnovi

IZRADITE VAŠE IDEJE BEZ PREKIDA

Želite u Vašem domu suvremen, jedinstven i kompaktan izgled ?

Želite podne površine koje možete prilagoditi površini namještaja?

Želite da Vaše prostorije imaju snažan karakter kamena?

Želite preurediti Vašu kuhinju, kupaonicu ili neku drugu prostoriju sa keramičkim pločicama a da iste ne uklanjate?

Želite pod i zidove  sa istim teksturalnim efektom?

Proizvod koji će ispuniti i nadmašiti sva Vaša očekivanja je CONTINUO.

San Marco dekorativni podovi Continuo nude rješenja koja odgovaraju najsofisticiranijim estetskim i funkcionalnim zahtjevima, beskrajnim kombinacijama sa  širokim rasponom boja  i željenom završnom obradom.

Continuo je idealno rješenje za horizontalne i vertikalne površine što znači da se Vaš zid može kontinuirano proširiti i na Vaš pod. Continuo je proizvod koji je prilagodljiv svim bojama i završnim oblicima prostora, stvara efekt jedinstvenog prostora sa Vašim željenim stilom, Vaš prostor sa Continuom postaje element autentične arhitekture.

Continuo površinama daje izuzetno gladak i kompaktan izgled slično poliranom cementu ili glatkom kamenu, sa notom suvremene estetike. Continuo nudi široke mogućnosti toniranja, te dolazi u varijantama: sjaj, saten i mat.

Prednosti Continua: otporan na mrlje, udarce, abraziju i kompresiju, brzo čišćenje, vodootporan, ne nakuplja prljavštinu, pogodan za površine sa podnim grijanjem.

Pogodan za obnavljanje postojećih površina bez uklanjanja starih elemenata, u samo 3mm debljine i 3kg/m2 CONTINUO stvara savršenu novu površinu u Vašem domu.

Zamislite da možete čistiti površine koje su glatke i bez spojeva u odnosu na one s fugama između pločica, a onda zamislite i da možete dobiti potpuno nov izgled prostorije bez rušenja pločica u samo četiri dana. Kako biste reagirali na takve mogućnosti?

 

Više informacija o proizvodu možete pronaći klikom na link.

CONTINUO – pretvara vaše ideje u stvarnost, bez ograničenja!