Certifikat AAA bonitetne izvrsnosti

 

Sa ponosom vas želimo obavijestiti kako je naša kompanija Duga-tehna postala nosioc certifikata bonitetne izvrsnosti  AAA. Cerifikat smo dobili od Bisnode BiH d.o.o..
Bisnode BiH d.o.o je dio međunarodne grupe Bisnode AB, vodećeg evropskog provajdera poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu.

Certifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada, koji certificirane kompanije svrstava u sam vrh domaće privrede, stavljajući ih u ravnopravan položaj sa  kompanijama iz EU, jer se pri ocjenjivanju primjenjuje ista metodologija i dokazani kriteriji.
Biti nosilac certifikata bonitetne izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim poduzeća dokazuju svojim potencijalnim partnerima da su odgovorno i kvalitetno vođeno poduzeća s kojima treba poslovati. Kriterije bonitetne izvrsnosti ispunjavaju kompanije sa najvišim standardom poslovne etike, koje su se pokazale kroz duže vremensko razdoblje kao siguran poslovni partner, sa sigurnošću plaćanja obaveza i kvalitetom proizvoda i usluga.

Bonitetnim certifikatom poslovni subjekti dodatno unaprijeđuju svoj ugled i potvrđuju povjerenje u domaćoj i inostranoj poslovnoj zajednici. Nosioci certifikata na taj način ističu dodatno povjerenje poslovnih partnera.
Certifikat mogu da dobiju samo provjerena preduzeća i on je međunarodno priznata oznaka ekonomskog kvaliteta poslovnog subjekta.

Duga-tehna
Marketing tim