RENOMIRANI PROIZVOĐAČ
BOJA, LAKOVA I FASADA

Kompanija Duga-tehna doo osnovana je davne 1990.godine, te je iz tadašnje malene trgovine boja i lakova izrasla u renomiranog proizvođača boja, lakova i fasada.

Uz partnerstvo sa vodećim talijanskim proizvođačem boja San Marco, kao i stručnu suradnju 1999. godine počeli smo sa vlastitom proizvodnjom lakova za drvo i metal, no već nekoliko godina kasnije je usvojena i proizvodnja fasadnih žbuka po licenci San Marco. Tijekom godina smo konstantno širili proizvodni asortiman za završne radove u građevinarstvu, široku potrošnju, profesionalce i industriju. Oduvijek pružamo kvalitetna, trajna i sigurna rješenja za zadovoljenje potreba naših kupaca.

2007.godine je pokrenuta zajednička investicija sa San Marcom, te smo izgradili modernu tvornica boja i lakova. Posebna briga se vodi o zaštiti okoliša i zdravlja ljudi, te se strogo pridržava svih domaćih, ali i EU propisa i direktiva. To nam je omogućilo primjenu najnovijih dostignuća u tehnologiji proizvodnje, maksimalnu moguću kvalitetu, konstantnost, sljedivost i naravno otvaranje novih tržišta. Proizvodi iz naše tvornice se izvoze i distribuiraju u preko 80 zemalja diljem EU i svijeta.

Od samog početka kvalitet smo shvatili kao okosnicu dobrog poslovanja, kao garanciju odgovornosti prema kupcima, te mnogo ulažemo u tehničke edukacije i obuke kako naših djelatnika, tako i partnera i krajnjih korisnika. Tijekom godina omogućili smo da preko 1200 naših partnera sudjeluje na profesionalnim edukacijama i nadogradnji znanja o primjeni i modernim tehnikama u građevinarstvu, te je u tu svrhu 2012. osnovali smo Tehničko-edukacijski centar (TEC) u Čitluku.

Kao društveno-odgovorna firma, u najvećoj mogućoj mjeri nastojimo sudjelovati u životu zajednice i podizanju njegove kvalitete kroz razna sponzorstva i donacije za kulturno-sportska dešavanja i humanitarne aktivnosti.

Stalna predanost i stremljenje ka besprijekornoj kvaliteti u svim procesima, 2006.god rezultirala je uspostavljanjem sustava upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtjevima međunarodnog standarda ISO 9001:2008.

Duga-tehna d.o.o.

MALOPRODAJA

VELEPRODAJA

Sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015

U želji da postignemo zadovoljstvo kupaca i udovoljimo svim njegovim zahtjevima u svakom trenutku, opredijelili smo se za uspostavu sustava upravljanja kvalitetom.

Politika kvalitete

  • Zadovoljstvo kupaca predstavlja bit svih naših aktivnosti.
  • U tom smislu je uspostavljen sustav upravljanja kvalitetom
  • Koji upravlja svim procesima potrebnim za identifikaciju potreba i očekivanja kupaca.

Sustav je uspostavljen na način da mi, zaposlenici tvrtke, razumijemo koje zahtjeve naša tvrtka treba ispuniti kako bi realizirala proizvod/uslugu koji će zadovoljiti našeg kupca, a isto tako udovoljiti interesu vlasnika, Društva kao zajednice i dobavljača, odnosno partnera u poslu.

Utvrdili smo da se na tržištu proizvodnje odnosno prodaje boja i lakova može ostati i opstati jedino kontinuiranim praćenjem.

Primjenom načela sustava upravljanja kvalitetom i zahtjeva norme ISO 9001:2015 koju shvaćamo kao odličnu podlogu da postignemo ne samo učinkovitost poslovanja već trajno poboljšanje sustava u svrhu povećanja djelotvornosti svih naših procesa, koristeći se principom korak po korak. Trajno mijenjajući i poboljšavajući naš poslovni sustav i njegove procese možemo odgovoriti promjenjivim uvjetima rada, okruženja i tržišta. Kako bismo u tome uspjeli trajno postavljamo nove ciljeve za svaku organizacijsku cjelinu. Provode se primjereni programi koji omogućavaju ostvarivanje ovih ciljeva. Bezrezervna podrška Uprave ovim poboljšanjima siguran je put ka očuvanju konkurentnosti i uspješnosti naše kompanije.

partneri

DUGATEHNA
BOJE, LAKOVI, FASADE
Imate pitanje? Javite nam se!