Gliteri za briljantne zidove

Glittery od San Marco novi je dekorativni premaz koji može učiniti svako okruženje originalnim i glamuroznim, stvarajući sjajne efekte na zidovima kroz odsjaj svjetlosti. Može se koristiti kao dekorativni toner spreman za upotrebu ili kao premaz sa šljokicama za nanošenje na razne zidne boje.

Glittery je posebna gel emulzija sa šljokicama, koje svojim sitnim i profinjenim srebrnim sjajem ukrašava površine. Stvara kreativne i razigrane, ali prvenstveno gostoljubive prostore koji govore o mašti, humoru ali i eleganciji, prilagođene vašem stilu.

Ovaj proizvod presreće trendove koji dolaze iz svijeta dizajna i mode, posebno podsjećajući na šljokice i svjetlucave ukrase najsofisticiranijih kreacija visoke mode.

Pažljivom igrom svjetla i sjena, Glittery stvara moderan kristalni efekt, otmjen i bez razmetanja, ali s iskricama koje podsjećaju na zvjezdano nebo: na taj način daje karakter zidovima, bilo da su prostori suvremenog ili klasičnog stila.

Uz Glittery moguće je uljepšati svaku sobu, od spavaćih do dnevnih prostora. Osim što interijeru daje novi život, ovaj svestrani dekor, povećavajući svjetlinu, dodaje dubinu, te prostorije čini većima.

Uz značajan estetski učinak, Glittery vodi računa o okolišu: bez mirisa je, klase A+, bez dodanih plastifikatora i formaldehida kako bi dao novo svjetlo domu u maksimalnoj udobnosti stanovanja.

Može se koristiti kao dekorativni toner spreman za korištenje pomiješan u zidnoj boji ili kao blještavi premaz za nanošenje na zidne površine; multifunkcionalni je proizvod koji kombinira maksimalnu učinkovitost s iznenađujućim estetskim učinkom.

Saznaj više o proizvodu – Glittery
Gliteri za boje, srebrni kristali u gelastoj formulaciji, za boje na bazi vode i dekorativne materijale.

Specijalna, neautralna gel emulzija dekorira zidove elegantnim srebrnim gliterima. Glittery daje moderan kristalan efekt, karakteriziran elegantnom igrom svjetlosti.