Djed Božićnjak posjetio mališane u Duga-tehni

Poseban se događaj jučer dogodio u Duga-tehni, tvrtki za proizvodnju boja i lakova. Naime, Djed Božićnjak, koji tradicionalno dolazi u posjet ovoj tvrtki i ove je godine svojim dolaskom i prigodnim darovima razveselio više od trideset mališana, djece uposlenika u ovoj tvrtki.

Bila je to prilika za zajedničko druženje u pozitivnoj i veseloj božićnoj atmosferi, a tradicija darivanja djece zaposlenika duga je koliko postoji i tvrtka, a to je više od dvadeset godina. Ali u nazad nekoliko godina, uprava tvrtke organizira dolazak Djeda Božićnjaka, koji samom svojom pojavom, a onda i vrećom punom darova, izazove oduševljenje kod mališana, ali i onih nešto starijih. Naravno kao i uvijek, Djed je prije poklona zahtijevao od djece da kažu dali su bili dobri tijekom godine, a pozitivne ocjene su stigle i od roditelja koji su djedu dali zeleno svjetlo za podjelu poklona.
Iako je ovaj događaj bio namijenjen onim najmanjima, djeci djelatnika Duga-tehne, koji su istinski uživali u svakom trenutku, ovo je ujedno bila prilika da se zaposlenici zajedno sa upravom tvrtke još jednom zajedno druže u ovo predblagdansko vrijeme. Mnoga su djeca iskoristila priliku za slikanje sa omiljenim djedicom, a ono što je poručeno sa ovog druženja je da se ono zasigurno organizira i iduće godine, kada se nadaju da će broj djece biti još veći.

Z. Volarević